dissabte, 22 d’octubre del 2016

LES ETLAB

ETLAB(Laboratori d'Educació i Tecnologia)  és un espai on professorat i alumnat dels centres educatius poden interactuar amb diferents eines informàtiques, audiovisuals i dispositius mòbils, amb la finalitat de conèixer el seu funcionament i la seva utilitat didàctica i metodològica d'una manera més divertida, motivadora, entretinguda i dinàmica. En cadascun dels programes multimèdia apareixen agents de coneixement nous, i cadascun està dissenyat o destinat per a que s'aprenguin una varietat molt àmplia de coses i dóna un ventall molt ampli d'oportunitats. Són molt fàcils d'utilitzar i els tenim molt més a prop i al nostre abast del que ens imaginem.



QUINA FINALITAT TÉ L' ETLAB?

  1. Per proporcionar instal·lacions i serveis de tecnologia de l'estat de la tècnica a l'Escola d'Educació.
  2. Promoure la millora del coneixement i l'ús dels recursos tecnològics per la facultat, personal i estudiants de la Facultat d'Educació.
  3. Per ajudar i donar suport als estudiants, professors i personal de l'Escola d'Educació en l'ús d'eines de tecnologia d'instrucció i la integració d'aquestes eines en totes les fases de les seves activitats d'ensenyament i d'investigació.
  4. Per dur a terme i donar suport als projectes de recerca i desenvolupament en l'ús de les noves tecnologies en els dos àmbits educatius cara a cara i la distància.
  5. Per proporcionar lideratge en l'ús avançat de la tecnologia en l'educació actual i futura.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada